Politika zaštite osobnih podataka

UVOD

PRESSING d.o.o cijeni vaš interes i posjet ovoj web stranici. Vaša je privatnost važna za nas i želimo da se osjećate ugodno posjećivati našu stranicu. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa. Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našoj web stranici obrađuju se u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice prikazuju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na pravilima o zaštiti podataka koja se primjenjuju na PRESSING d.o.o. u RH.

PRESSING d.o.o. web stranica može sadržavati veze na druge web stranice koje nisu obuhvaćene ovim izjavom o privatnosti.

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Kada posjetite našu web stranicu, naši web poslužitelji pohranjuju kao standardne pojedinosti preglednika i operacijskog sustava, web stranice s koje posjećujete našu web stranicu, stranice koje posjećujete na našoj web stranici, datum vašeg posjeta i, iz sigurnosnih razloga, npr. identificirati napade na našu web stranicu, IP adresu koju vam dodjeljuje vaš davatelj internetskih usluga; ova IP adresa se pohranjuje sedam dana. Uz izuzetak IP adrese, osobni se podaci pohranjuju samo ako odlučite poslati nam ih, npr. tijekom registracije, u anketi, u natječaju ili  kontakt formi.

Prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) obrada je definirana kao svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

KORIŠTENJE I DONOŠENJE OSOBNIH PODATAKA I OGRANIČENJE KORIŠTENJA U ODREĐENIM OKOLNOSTIMA

PRESSING d.o.o. upotrebljava vaše osobne podatke samo u mjeri potrebnoj za tehničku administraciju web stranice, za upravljanje kupcima i za marketing.  Za opoziv suglasnosti od primanja promotivnih materketinških poruka molimo da se odjavite sa uslge primanja newslettera te molimo da nas kontaktirate na info@pressing.com.hr

Osobni podaci se prenose državnim organizacijama i tijelima samo u okviru obveznih nacionalnih odredbi zakona.

IZBOR

Vaš email neće biti korišten u reklamne svrhe i nećemo vas kontaktirati osim u situacijama koje su prihvaćene s Vaše strane (npr. da Vas obavijestimo o sniženju cijena putem newslettera na koji ste se prijavili). Ukoliko Vas kontaktiramo putem emaila jasno ćemo naznačiti na koji način možete otkazati daljnje obavijesti putem emaila s naše strane.

NEWSLETTERI

Naša web stranica može se koristiti za pretplatu na  newslettere. Podaci koje ste dobili tijekom registracije newslettera koristit će se samo u svrhu slanja newslettera, pod uvjetom da niste pristali na drugu upotrebu. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku korištenjem opcije otkazivanja pretplate navedene u newsletteru.

KOLAČIĆI

PRESSING d.o.o. upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi se naziva “kolačići” u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. Ako želite pročitati više o kolačićima, molimo idite ovdje.

ANALIZA PODATAKA O KORIŠTENJU

Kolačiće koristimo za praćenje postavki posjetitelja i prepoznavanje osobito popularnih odjeljaka naše web stranice. Na taj način možemo prilagoditi sadržaj naše web stranice više specifično prema vašim potrebama i time poboljšati ono što Vam nudimo.
U svrhu statističke analize PRESSING d.o.o. koristi Google Analitiku. Ako ne želite da PRESSING d.o.o. prikuplja i analizira statističke podatke vezane uz vaš posjet, možete u svakom trenutku prigovoriti na buduću upotrebu vaših podataka

Za tehničku provedbu vašeg prigovora potrebno je postaviti isključivanje kolačića u vašem pregledniku. Ovaj kolačić samo će naznačiti da ste se isključili. Imajte na umu da iz tehničkih razloga isključivanje kolačića utječe samo na preglednik kojemu se suprotstavljate. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku ili upotrebljavate neki drugi krajnji uređaj ili preglednik, morat ćete se ponovno isključiti.

Da bismo vam omogućili prikazivanje sadržaja relevantnih za vaše potrebe i interese na web-lokacijama PRESSING d.o.o. također upotrebljavamo tehnologiju retargetinga. Ovo koristi kolačiće za pohranu podataka o vašem interesu za naše proizvode i usluge. Ti se kolačići čitaju kada posjetite web stranicu PRESSING d.o.o. Postupak je anonimiran, tj. ne možete se prepoznati putem retargetinga. Ako ne želite da PRESSING d.o.o. prikuplja, pohranjuje i analizira statističke podatke povezane s vašim posjetom ili ne želite primati informacije relevantne za vaše interese na web-lokacijama PRESSING 1980 d.o.o., možete se suprotstaviti budućoj upotrebi vaših podataka u bilo kojem trenutku (opt-out).

Za tehničku implementaciju vašeg prigovora potrebno je instalirati kolačić za isključivanje u preglednik. Ovaj kolačić samo će naznačiti da ste se isključili. Imajte na umu da iz tehničkih razloga isključivanje kolačića utječe samo na preglednik kojemu se suprotstavljate. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku ili upotrebljavate neki drugi krajnji uređaj ili preglednik, morat ćete se ponovno isključiti.

INFORMACIJE O KORIŠTENJU (CILJANJE I PONOVNO CILJANJE)

Također upotrebljavamo tehnologiju preusmjeravanja kako bismo mogli prilagoditi naš mrežni marketing (na primjer, banner oglase) na web stranicama naših partnera za preusmjeravanje (Flashtalking, Google Adwords, Google Doubleclick) konkretnije vašim potrebama i interesima. Ovo koristi kolačiće za pohranu podataka o vašem interesu za naše proizvode i usluge.Ovi se kolačići čitaju i upotrebljavaju kada posjetite druge web stranice koje surađuju s našim partnerima za ponovno ciljanje, kako bismo vam pružili informacije što je moguće relevantnije vašim interesima. Postupak je anonimiran, tj. ne možete se prepoznati putem retargetinga.
Ako ne želite da PRESSING d.o.o. i njegovi partneri u retargetiranju prikupljaju, pohranjuju i analiziraju statističke podatke vezane uz vaš posjet, ili da banner oglase prilagodite vašim interesima, u bilo kojem trenutku možete se suprotstaviti budućoj upotrebi vaših podataka (isključivanje).

Za tehničku implementaciju vašeg prigovora potrebno je instalirati kolačić za isključivanje u preglednik. Ovaj kolačić samo će naznačiti da ste se isključili. Imajte na umu da iz tehničkih razloga isključivanje kolačića utječe samo na preglednik kojemu se suprotstavljate. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku ili upotrebljavate neki drugi krajnji uređaj ili preglednik, morat ćete se ponovno isključiti. Na sljedećoj web stranici možete kontrolirati i deaktivirati upotrebu kolačića treće strane: http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices gdje se isključujete

SIGURNOST

PRESSING d.o.o. koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitio podatke koje smo dobili od Vas i kojima upravljamo od manipulacije, gubitka, uništenja i pristupa trećim stranama. Naše sigurnosne mjere kontinuirano se poboljšavaju u skladu s tehnološkim razvojem.

PRAVO NA INFORMACIJE

Na vaš zahtjev, PRESSING d.o.o. ili predstavnik koji je odgovoran za vas će vas obavijestiti pismenim putem ili drugim sredstvima što je prije moguće i sukladno važećem zakonu hoće li i koje su vam osobne podatke vezane uz vas pohranili. Možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka info@pressing.com.hr ako imate bilo kakve upite Ako se netočni podaci spremaju unatoč našim nastojanjima da se podaci točni i ažuriraju, ispraviti ćemo ih na vaš zahtjev.
Ako imate bilo kakvih pitanja o obradi osobnih podataka, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka info@pressing.com.hr koji je dostupan za zahtjeve za informacijama, prijedlozima ili pritužbama.

PRAVNA OBAVIJEST

Pressing d.o.o, Zagreb, Zagrebačka 4, Rakitje-Bestovje, OIB 69419011883

AUTORSKA PRAVA

Autorsko pravo PRESSING d.o.o,. Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafike, zvučne datoteke, animacijske datoteke, video datoteke i njihov raspored na web stranicama PRESSING d.o.o., podložni su autorskom pravu i drugoj zaštiti intelektualnog vlasništva. Ti se predmeti ne smiju kopirati za komercijalnu upotrebu ili distribuciju niti se ti objekti mogu mijenjati ili ponovno objaviti na drugim web stranicama, aplikacijama ili drugim digitalnim sadržajima.

Prijava na newsletter

* indicates required

Molimo odobrite način kako vas PRESSING d.o.o. može kontaktirati.

Možete se odjaviti bilo kada klikom na poveznicu u podnožju naših poruka. Za informacije o našoj politici privatnosti molimo posjetite našu web lokaciju.

Pressing d.o.o. koristi Mailchimp kao marketinšku platformu. Klikom na prijavu, prihvaćate da se vaši podaci šalju na Mailchimp za procesiranje. Saznajte više o Mailchimp politici privatnosti.